lördag 3 mars 2012

Att ha en morgonpigg hund som väcker en klockan 8 en lördagmorgon och sedan nöjt ligger mellan "mamma" och "pappa" och leker borde kunna jämställas som att ha barn... 

Men vi har hunnit med mycket i alla fall! Efter frukosten begav vi oss till Malmö för att gå på Hem&Villa-mässa. Massor med inspiration om allt från golv till trädgård. Jag var lite anti till en början då det var så underbart väder, men det var nog bra att vi åkte för vi kom därifrån med flera bra idéer. 
Hem igen till hunden, som inte längre var lika nöjd utan snarare sur för att hon varit ensam hemma. En snabb lunch och sedan ut på en härlig promenad. Det var lite grann som att släppa ut en kalv på grönbete när man såg Niike studsa omkring :) Vi var också ganska tillfreds med att det faktiskt är en hund och inte ett barn vi har då vi såg alla Ängelholms barnfamiljer brottas om utrymmet vid lekplatsen i hembygdsparken ;) Vårt lilla pyre är nöjt så länge hon har en pinne att gnaga på - inga köer till gungorna här inte!
En tupplur på det och nu är vi redo att fixa inför kvällen. Stefan står i köket och ordnar med kvällens meny och jag ska alldeles strax ta tag i städningen. Om två timmar kommer gästerna :)

Inga kommentarer: