fredag 19 augusti 2011

Ledig dag = sovmorgon, härligt! Till slut tyckte Niike att jag sovit länge nog och ställde (!) sig i mitt ansikte. Eller ja hon slog mig över pannan med ena tassen i alla fall ;)

Pluggade lite på förmiddagen (gick igenom kursguiden i alla fall) och sen när Stefan kom hem för lunch passade vi på att åka ut till lite affärer för att titta på kök och badrum. Hitta inspiration helt enkelt :) Är Ballingslöv som vi kommer få i köket och vi börjar nog få en rätt så klar bild över hur vi vill ha det. Men sen är i för sig allting bättre än hur vårt kök är idag ;)

Ikväll har vi njutit av en underbar fredagsmiddag. Ryggbiff, stekt svamp och råstekt potatis, mums! Osså drack vi Da Luca som var vårt favoritvin när vi först blev tillsammans. Finns inte att köpa i Sverige men under vår weekend i Danmark passade vi på att köpa en box för gamla tiders skull :)

Nu lyssnar vi på regnet som slår mot rutan och myser framför en film. Känns lite som höst även om det bara är i mitten på augusti. Får nog bli några tända ljus också!


Inga kommentarer: