söndag 27 november 2011

Regn och blåst. Ja den här första advent är allt annat än julig. Förra året gick vi på julmarknad med snötäckta gator. I år går vi inte alls. Inte bara på grund av vädret, utan framförallt för att vi insåg ifjol att ingen av oss egentligen tycker om att gå på julskyltning ;) Alldeles för mycket folk, då myser vi hellre hemma!

Igårkväll var vi i Eslöv hos pappa och Sofia. De hade novemberuppdraget från bröllopet och bjöd oss på supergod middag och utklassade oss i biljard. Vi skyller helt klart på att bordet inte höll måtten. Varken storleksmässigt eller kvalitetsmässigt ;) Men roligt hade vi i alla fall och en kul idé av dem att ordna så vi kunde spela hemma! Niike fick också vara med och övernattningsmöjligheter hade de ordnat så vi har precis kommit hem igen. Skönt att slippa köra hem mitt i natten.

På vägen hem idag svängde vi inom Plantagen och köpte på oss två stora vackra julstjärnor och en liten jul-en som ska pyntas med lite ljus. Kommer bli så fint så :) Ska bara leta fram lite planteringsjord så att vi kan få i den i krukan, men jag är orolig att jorden finns i vårt förråd... och dit vill man inte behöva gå kan jag meddela! Nästan värre ordning där än i vårt Svarta Hål... Wish me luck!

Inga kommentarer: